zaterdag, 01 december 2018 11:23

Team of familieuitje naar sc Heerenveen FC Utrecht (16 december, 12:15)

Geschreven door

Op zondag 16 december speelt sc Heerenveen tegen FC Utrecht (12:15). Zoals we vorige week al vermelden organiseert vv Heerenveen voor deze wedstrijd weer een leuke Kaartverkoopactie:

vv Heerenveen is Sportief Partner van sc Heerenveen. Daarom mogen onze spelers, vrijwilligers en supporters met flinke korting naar deze wedstrijd!

De wedstrijd wordt gespeeld om 12:15. Daarom is dit erg geschikt voor een leuk teamuitje of familie-uitje als afsluiter van de eerste helft van het seizoen. Want daarna is het helaas alweer winterstop!
Wil jij voor de winterstop nog een leuk voetbaluitje met je team, vrienden of familie? Bestel dan nu jouw kaartjes via vv Heerenveen:

KAARTJES BESTELLEN >

Tijdens deze actie betaal je maar 10,- per persoon. Bovendien gaat daarvan ook nog eens 2,- per kaartje naar de clubpot van vv Heerenveen.

Samen winnen we meer!

Zondag 16 december 2018