zondag, 25 november 2018 12:53

Zaaltrainingen 2018/2019 voor JO7, JO8, JO9

Geschreven door Pieter Benedictus

Binnenkort is de najaarscompetitie afgelopen. Daarom organiseren wij ieder jaar voor jullie een aantal zaaltrainingen in Sportstad. Deze zijn uitsluitend bedoelt voor de JO7, JO8, JO9 en meiden JO9-7.

Deze zaaltrainingen vinden plaats in de sporthal 3 van Sportstad Heerenveen. En worden verzorgd door jullie eigen en vaste trainers met stagiaires aangevuld.

Download en bekijk hier het trainingsschemapdf.

De trainingen vinden plaats op de woensdag en op de donderdag. De trainingen vinden plaats in sporthal 3(tribune zijde).
De eerste training vindt plaats op woensdag 28 november 2018 (Sporthal 3) De trainingen eindigen op donderdag 7 februari 2019
Iedere week zal de indeling terug te vinden zijn op deze website.

Wat moet ik aan tijdens deze zaaltrainingen?

• Normale trainingskleren (korte broek, t- shirt,voetbalkousen)
  • Zaal schoeisel (sportschoenen met een lichte zool)
  • Scheenbeschermers

De spelers kunnen gebruik maken van de kleedaccommodaties en kunnen na afloop van de training douchen. Voor vragen kun je altijd terecht op mail adres