maandag, 03 december 2018 09:57

VV Heerenveen MO13-3 kampioen

Geschreven door Roelof Offringa

Bij de foto:

Achterste rij: Roelof Offringa (leider), Senna de Vries, Froukje Heida, Silke Wesseling, Kimberly Mulder, Wieteke Offringa en Malika Manhajay (trainster/coach).

Middelste rij: Selma Zeher, Lieke Metz, Fréderique Postma, Romkje Marije Kooistra en Kyla Koops.

Voorgrond: Donya Tehubijuluw

Op de foto ontbreekt Tessa Perridon

De meiden van MO13-3 zijn op 1 december 2018 kampioen geworden van de najaarscompetitie. Op SKW is de titel behaald in een ware thriller tegen MO13-2 van Blauw Wit ’34. Dit team zou bij winst met het kampioenschap aan de haal gaan. Een echte finale. Aangemoedigd door een groot publiek van enthousiaste ouders en belangstellenden speelden de meiden het vuur uit de sloffen. Mooie aanvallen en scherpe corners leidden alleen maar niet tot de zo vurig gewenste treffer. Dit terwijl de tegenstander niet van plan was zich gewonnen te geven en ook tot gevaarlijke acties in ons doelgebied kwam. De verdediging en keepster wisten Blauw Wit op de nul te houden waardoor het kampioenschap rond 16.15 uur een feit was. Het team bestaat uit een aantal ervaren en startende speelsters. De meiden hebben aan de hand van de trainsters Malika Manhajay en Tessa Perridon een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Daarbij werd het team in de wedstrijden ondersteund door keepster Donya Tehubijuluw van MO11-1. Op het einde van de competitie kon naast VV Heerenveen MO13-3 ook  Akkrum MO13-1 als Blauw Wit MO13-2 nog kampioen worden. De onderlinge duels met deze ploegen waren het spannendst en meest leerzaam voor het team. Het kampioenschap is in de kantine op een gezellige manier gevierd. Namens de begeleiding hartelijk dank aan alle speelsters, trainers, ouders en vrijwilligers van VV Heerenveen voor het mooie seizoen en leuke afsluiting in de kantine.

Zondag 16 december 2018

Bergum VV Heerenveen 1  - WVV 1 wvv