donderdag, 06 december 2018 18:27

Riyadh Botrous overleden

Geschreven door

Afgelopen weekend is Riyadh Botrous onverwacht overleden. Riyadh was een bekende op de club. Als KNVB scheidsrechter heeft hij vele wedstrijden gefloten en hij was in 2017 kortstondig beheerder. Sinds dit seizoen was Riyadh de contactpersoon voor de inzet van statushouders als vrijwilliger bij VV Heerenveen. Hij was ook actief voor Vluchtelingenwerk Heerenveen. Riyadh heeft geen familie in Nederland. Morgen, 7 december, wordt Riyadh in Leeuwarden begraven. Wie dat wil kan afscheid van Riyadh nemen. Het is bij uitvaartvereniging Jelsumerhof (Noorderhof Begraafplaats), Sem Dresdenstraat 6 in Leeuwarden. Aanvang 12.00 uur.

Zondag 22 september 2019

VV VV Heerenveen 1 - Gomos 1 Gomos

Sportpark Skoatterwâld

Het programma: Zaterdag 21 september 2019 (update: 20/9 16:45)