dinsdag, 29 januari 2019 21:42

Ben jij erbij? (sc Heerenveen PSV, zaterdag 16 februari, 19:45)

Geschreven door Cor Brouwer

Op zaterdag 16 februari speelt sc Heerenveen tegen PSV. De Eindhovenaren zijn dit seizoen bijna onverslaanbaar in de competitie, maar ze zullen geen goede herinneringen hebben aan de uitwedstrijd in Heerenveen. Vorig seizoen won sc Heerenveen thuis namelijk met 2-0 van PSV! Lukt dat dit seizoen weer?

Een mooi affiche voor een leuke voetbalavond! Helemaal als je speler, vrijwilliger en/of supporter bent van vv Heerenveen: Omdat onze vereniging Sportief Partner is van sc Heerenveen mag je dan namelijk met flinke korting kaartjes bestellen!

Ben jij erbij?

Klik hier om kaartjes te bestellen via vv Heerenveen --> doorlinken naar https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/vvheerenveen

Deze Kaartverkoopactie is niet alleen voordelig voor jou, maar je steunt daarmee ook je eigen club. vv Heerenveen ontvangt namelijk 2,- voor elk kaartje dat wordt verkocht via de actielink van onze vereniging.

Samen winnen we meer!

vv Heerenveen