donderdag, 14 februari 2019 10:42

Winnaar VIP kaarten bekend!

Geschreven door Cor Brouwer
Zoals bekend heeft sc Heerenveen een aantal mooie VIP prijzen beschikbaar gesteld voor onze Kaartverkoopactie voor de wedstrijd tegen PSV. Om mee te dingen moest je je uiterlijk op 10 februari aanmelden. Deze deadline is dus inmiddels verstreken en de winnaars zijn bekend!

De winnaar van vv Heerenveen is Jamy Spooren. Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want het wordt alsnog een leuke voetbalavond! Er zitten zaterdagavond namelijk maar liefst 119 spelers, vrijwilligers en supporters van vv Heerenveen op de tribune!

Nog geen kaartje? Bestellen kan nog steedshttps://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/vvheerenveen

Toon jouw clubgevoel

Ben jij erbij zaterdagavond? Deel dan een foto van jezelf op de tribune op Instagram, Facebook en/of Twitter! Tag daarbij sc Heerenveen en vv Heerenveen, en gebruik de hashtags #heepsv en #samenwinnenwemeer

Je maakt dan kans op een shirt van sc Heerenveen met de handtekening van alle spelers!

Wij wensen iedereen die erbij is alvast veel plezier toe zaterdagavond!

vv Heerenveen

Zaterdag 23 maart 2019