maandag, 18 februari 2019 13:21

Gezocht!!!

Geschreven door Jeugdcommissie

Ben jij in staat spelers op te leiden binnen de voetbal- en opleidingsvisie van vv Heerenveen. Het is belangrijk dat de trainer actief deelneemt aan scholingsmomenten die vv Heerenveen organiseert. Zo kan hij ook een rol spelen in het begeleiden en scholen van de overige trainers.

In verband met privé omstandigheden is Vv Heerenveen per direct op zoek naar een enthousiaste trainer die training wil geven aan de JO13-3 en JO17-4. Daarnaast is vv Heerenveen op zoek naar een begeleider voor de circuittrainer op de donderdagmiddag van 14.00 - 18.00 uur.

Taken
- Het plannen en geven van trainingen aan eigen team.
- Het maken van opstellingen en coachen van spelers in hun ontwikkeling.
- Het houden van wedstrijdbesprekingen voor en na de wedstrijden.
- Aanspreekpunt voor alle organisatorische zaken verband houdende met zijn team.
- Beoordelen van spelers op basis van de visie en speelwijze zoals die door de club is vastgesteld.

Bevoegdheden
- Denkt daadwerkelijk mee en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de amateurvereniging.
- Deelnemen aan vergaderingen o.l.v. Hoofd voetbalzaken.

Verantwoordelijkheden
- Zorgt dat de speelwijze en manier van opleiden past bij de voetbalvisie en de opleidingsvisie.
- Verantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van iedere speler middels individuele programma’s, videoanalyses, beoordelingsgesprekken en dergelijke.
- Heeft structureel overleg met zijn begeleidende staf en stuurt zijn teamleider en assistent
scheidsrechter aan en evalueert hun functioneren.
- Zelfontwikkeling, door initiatief te nemen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.

Zaterdag 23 maart 2019

VV VV Heerenveen 1 - VV Sneek Wit Zwart Sneek