donderdag, 04 april 2019 09:46

*Bekeren met JO12-1: Spannend of niet?!🏆*

Geschreven door Trainer en leiders JO12-1

JO12-1 heeft een verdiende plek in de bekerfinale afgedwongen, maar dat ging niet zonder slag of stoot! Om ons voor de finale te plaatsen moesten we de wedstrijd tegen Zeerobben in Harlingen winnend afsluiten. Wat scoreverloop aangaat, starte de wedstrijd slecht; net na rust stonden we zelfs met 3-0 achter. Plan B kwam tevoorschijn en binnen 10 minuten minuten hadden we de stand gelijk getrokken: 3-3. Zeerobben op de knieën zou je denken, maar niets was minder waar; 4-3 achter uit een corner. Onze mannen toonden wederom strijdlust en veerkracht en maakten de 4-4. Klaar om door te stomen naar de overwinning zou je zeggen, maar helaas de reguliere speeltijd was verstreken en de beslissing moest uit penalties komen.

Er waren uiteindelijk 6 penalties, veel strijdlust en veerkracht voor nodig om een plek in de finale veilig te stellen maar de mannen hebben het weer geflikt. Petje af!

De finale is op zaterdag 1 juni bij SJO JVZ in Zuidwolde! Alle support is welkom!🙂

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Volgende wedstrijd

Zondag 26 januari 2020

Aanvang: 14.00 uur
VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster 

Sportpark Skoatterwâld

 

Weekprogramma

 

Zaterdag 25 januari 2020 
(update: 19/1 - 19:14)

Trainingsschema
 - Kleedkamerindeling trainingen
 
 
 
 

clubblad download