donderdag, 11 april 2019 09:38

Ook JO9-1 naar bekerfinale

Geschreven door Tjaart Wiersum

Alle voortekenen voor het bereiken van de finale waren goed, mooi weer iedereen fit. Maar er moest in de laatste uitwedstrijd “alleen” nog afgerekend worden met Hardegarijp. Na het gebruikelijk moeizame begin, viel dan toch de 0-1 na een zeer mooie combinatie over rechts. Helaas viel voor de rust nog de 1-1. Dit had echter geen enkele invloed op het spel. De jongens bleven gretig door combineren en zorgden door goed voetbal dat er een einduitslag op het scorebord stond van 4-10.
Na JO12-1 en JO10-1 heeft dus ook JO9-1 de bekerfinale op 1 juni gehaald. Het belooft een mooi Fries feest te worden in Drenthe.

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster