zondag, 21 april 2019 12:07

SC Heerenveen - NAC

Geschreven door Cor Brouwer

Op zondag 12 mei speelt sc Heerenveen thuis tegen NAC Breda (om 14:30 uur).
Ben jij erbij?

Als speler, vrijwilliger en/of supporter van vv Heerenveen kun je kaartjes bestellen via de link hieronder. Je krijgt daarbij flinke korting, omdat onze club partner is van sc Heerenveen. Een kaartje kost daardoor maar € 10,- per persoon!

Bovendien steun je daarmee ook onze eigen club! VV Heerenveen krijgt namelijk € 2,- per kaartje voor alle kaartjes die wij verkopen met deze kaartverkoopactie.

Cadeautip: het is moederdag op 12 mei, dus misschien is dit voetbaluitje wel een leuk cadeau voor alle voetbalmoeders van vv Heerenveen!

Klik hier om kaartjes te bestellen: https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/vvheerenveen

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster