zondag, 05 mei 2019 11:02

OUDER/KIND VOETBALTRAINING

Geschreven door Mike van der Zee

Kinderen komen tegenwoordig steeds sneller in aanraking met media. Zowel thuis, onderweg of op school. Media is overal! Door veel achter media te zitten en het te gebruiken, kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Hier wil ik wat aan doen: maak kennis met voetbal!
Op woensdag 15 mei a.s. kun je gratis meedoen met de ouder/kind voetbaltraining op het voetbalveld van VV Heerenveen op veld 3 van 16.00 tot 17.00 uur. Het is bedoeld voor kinderen tot en met 10 jaar met hun ouder(s)/verzorger(s). Ze kunnen actief ervaren om in de buitenlucht een balletje te trappen.
De voetbaltraining zal bestaan uit een korte warming-up. Daarna worden er verschillende uitdagende oefenvormen aangeboden. We sluiten af met een strijdlustig maar vriendschappelijk partijspel!
Het doel van de training is om de kinderen meer inzicht te geven over wat voetbal inhoudt. Dat je moet samenwerken en communiceren. Daardoor krijgen ze een idee of voetbal een sport is die ze in de toekomst willen beoefenen. De ouder(s)/verzorger(s) worden op het veld benadert om hun kind te laten sporten.
Geef jullie nu op voor dit actieve voetbaluurtje. Samen sporten is leuk!

Zondag 19 mei 2019

gavc GAVC 1VV Heerenveen 1 VV