woensdag, 15 mei 2019 16:09

Mooie beloning winnaars Sponsorloop

Geschreven door Harold Dijkstra

Samen winnen we meer! Daar draait het om bij het Sportief Partnership tussen sc Heerenveen en vv Heerenveen. En als je wint, dan moet dat gevierd worden!

Dit gebeurde afgelopen zondag, bij de wedstrijd tegen NAC. Hier zijn namelijk de winnaars gehuldigd van de Sponsorloop, die sc Heerenveen op woensdag 1 mei heeft georganiseerd voor haar partnerverenigingen (waaronder vv Heerenveen). Door goed hun best te doen met deze actie maakten de jeugdspelers van vv Heerenveen kans op mooie prijzen. En dat heeft geholpen, want mede door de geweldige inzet van de winnaars heeft vv Heerenveen € 1.127,50 opgehaald met deze actie!

Daarom mochten de winnaars afgelopen zondag genieten van hun welverdiende beloning. Samen met hun familie mochten zij als ware VIP’s naar de wedstrijd toe. Op extra lekkere stoelen, en onder het genot van een hapje en een drankje zagen zij hoe sc Heerenveen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-1 won van NAC.

Topscoorders

Voor Jaime (vv Heerenveen (JO9-1) werd het helemaal een speciale dag: hij had namelijk de meeste sponsors van vv Heerenveen voor de Sponsorloop en mocht daarom voor de wedstrijd met de spelers van sc Heerenveen mee het veld op!

Behalve de familie van de winnaars in de VIP-zaal zaten er nog veel meer supporters van vv Heerenveen op de tribune. Via een speciale Kaartverkoopactie konden zij met flinke korting kaarten bestellen, zodat iedereen getuige kon zijn van deze speciale voetbalmiddag voor vv Heerenveen. Een mooie afsluiter van de Sponsorloop!