dinsdag, 18 juni 2019 23:04

Exclusief voor VV leden met korting naar de Oranje Leeuwinnen!

Geschreven door

De Oranje Leeuwinnen zitten nog volop in het WK toernooi en laten we hopen dat ze het ver gaan schoppen. Heel erg mooi dat de dames op dinsdag 3 september de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije spelen in het Abe Lenstra Stadion! De aftrap is om 20.00 uur. En jij kunt als VV lid kaarten bestellen voor deze wedstrijd. Per lid mag je maximaal twee kaarten bestellen voor 10 euro per stuk (normaal 12,50). Dit wordt aangeboden door VV Heerenveen. Wij hebben 250 kaarten gereserveerd. Zo zit je gezellig in een echt VV vak! Bestellen doe je door een mail te sturen naar . De kaarten kunnen op vrijdag 30 augustus tussen 17.00 uur en 19.00 uur worden afgehaald in de kantine van VV waar je de kaarten per pin kunt afrekenen. OP=OP!