vrijdag, 21 juni 2019 22:44

Vrijwilligersbokalen 2019!

Geschreven door Bestuur

Onder grote belangstelling van ruim 70 vrijwilligers op de vrijwilligersavond vandaag werden 5 bokalen uitgereikt! De Aanmoedigingsprijs was voor Willem Perridon, de Stille Kracht award voor Gerrit Oord, Vrijwilliger van verdienste (letterlijk) werd Richard Wielinga, de Gouden Fluit was voor Lieuwe Walda. De Oeuvre Award ging naar Jenny Beenen: al op haar twaalfde jaar begonnen als vrijwilliger uit de de echte VV familie Beenen en nog steeds actief, al meer dan 35 jaar! Dank aan deze toppers en al die anderen voor hun tomeloze inzet voor VV Heerenveen.

vlnr: Gerrit Oord, Lieuwe Walda, Jenny Beenen, Willem Perridon en Richard Welinga

Zondag 15 december 2019

svboSVBO 1 -VV Heerenveen 1 VV