dinsdag, 22 oktober 2019 21:32

DK Noord Jo10 gewonnen door Vv Heerenveen Jo10-1!

Geschreven door Een toeschouwer

Zondag 20 oktober werden de district kampioenschappen van Noord Nederland in Leeuwarden gehouden bij gastheer FVC.

Na eerste te zijn geworden in de poule, de daarop volgende wedstrijden ook te hebben gestreden en gewonnen resteerde enkel nog een finale tegen Irnsum. Irnsum is altijd een zeer gewaagde tegenstander van Vv Heerenveen dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
Na een 0-1 achterstand werd deze ontzettend spannende finale door Vv Heerenveen gewonnen met 2-1!

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de DK wisselbeker aan het einde van de toernooi-dag. Een dag waarop ook NK tickets werden uitgedeeld en natuurlijk ontving de kersverse kampioen er 1!

Jo10-1 gaat naar het NK !

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster