vrijdag, 17 januari 2020 18:07

VV Heerenveen zoekt leuke trainer met oog voor de jeugd

Geschreven door bestuur

VV Heerenveen 1 (1e klasse Zondag)

Ons eerste elftal speelt in de 1e klasse op zondagmiddag. Het is een erg jong team bijna allemaal uit eigen jeugd, aangevuld met een paar meer ervaren spelers. Het is dus een must dat de nieuwe trainer oog heeft voor de jeugd, en deze ook durft in te zetten.

Onze jeugdteams spelen allemaal divisie niveau, wat een prachtige kweekvijver is voor ons eerste team. De eigen jeugd is dan ook de trots van VV Heerenveen.

Voor deze jongens zoeken we een trainer met ingang van het seizoen 2020-2021, die uiteraard zijn papieren heeft om 1e klasse te mogen trainen. Maar we zoeken vooral iemand die plezier heeft om deze jonge jongens nog beter te willen laten voetballen.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden:

• Verantwoordelijk voor volledige selectie inclusief staf.
  • Je verzorgt twee maal per week de training en begeleid/coacht het team op wedstrijddagen.
  • Je stelt samen met de TC de 1e selectie samen.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor doorstroming van de jeugd en hebt regelmatig contact met de trainer van JO19-1 en soms ook met de trainer van JO17-1.
  • Regelmatig overleg met bestuur en TC.
  • Je werkt binnen de kaders van het beleidsplan en handelt naar de normen en waarden van onze vereniging.

Wat vinden wij belangrijk:

• UEFA-A diploma.
  • Oog voor de jeugd.
  • Duidelijk en transparant in keuzes en communicatie.
  • Het vermogen om visie en speelwijze over te brengen op de groep en individueel.
  • Sociaal betrokken bij de spelers, de staf en de vereniging.

Graag komen wij in contact met een ambitieuze trainer, die zich aangetrokken voelt tot bovenstaande. Die modern voetbal in het bloed heeft, die jeugd een kans durft te geven en die met een enthousiaste groep spelers, staf en kader van onze vereniging wil samenwerken.
Samen staan we sterk en samen maken we de club!

Graag zien we jouw CV en motivatie tegemoet vóór 1 februari 2020 via:

Zondag 1 maart 2020

VV VV Heerenveen 1 - SC Stadspark 1 stadspark