dinsdag, 04 februari 2020 08:39

Afsluiting Gemeentelijke Zaalcompetitie Heerenveen 2020

Geschreven door Pieter Benedictus

Hallo iedereen,

Ten eerste wil ik alle vrijwilligers van de deelnemende verenigingen bedanken, die op één of andere manier betrokken zijn geweest bij de Gemeentelijke Zaalcompetitie Heerenveen 2020. Zonder deze vrijwilligers geen competitie.

De competitie en de finales zijn goed verlopen. Daarnaast wil ik de Expansiehal, Tsjillan en Jan van der Heide bedanken voor het beschikbaar stellen van de accommodatie. Dit naar aanleiding van de brand in de Doniahal, waardoor programma’s moesten uitwijken naar andere accommodaties.

Daarom is het zo jammer dat teams zich afmelden voor de finale of helemaal niet komen opdagen voor de finale. Dat toont geen respect voor alle vrijwilligers, die dit mogelijk maken. Er wordt door de verenigingen wel huur betaald en misschien moeten wij die kosten in de toekomst wel verhalen op de teams, die niet op komen dagen. Dit zal zeker een agendapunt zijn op de eerst volgende vergadering van de CJZ Heerenveen.

Verder zijn op 25 januari 2020 bij de finales 1e klasse JO11 de prijzen niet uitgereikt met uitzondering van wisselbeker . De prijzen van de 1e tot en met de 4e prijs zullen naderhand nog worden uitgereikt.

Volgend jaar zal de CJZ Heerenveen weer 2 zaterdagen aanwijzen voor de finale wedstrijden. Kon dit jaar helaas niet , door de brand in de Doniahal.

Hieronder kunt u de uitslagen downloaden van 1 februari 2020 en alle eindstanden van alle finales op een rij.

Wil langs deze weg alle teams feliciteren, die kampioen zijn geworden en ik zou zeggen: tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Pieter Benedictus