zaterdag, 08 februari 2020 23:07

Spaar Poiesz Sponsormunten voor VV Heerenveen!

Geschreven door

VV Heerenveen wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. De bedoeling is om één of meer van deze punten via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van VV Heerenveen bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen, of in de verzamelbak in onze kantine helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.

poiesz jeugs sponsor actie vv heerenveen

Zondag 1 maart 2020

VV VV Heerenveen 1 - SC Stadspark 1 stadspark