dinsdag, 11 februari 2020 09:50

Aankondiging sponsorloop (t/m O11)

Geschreven door bestuur

Op woensdag 1 april (16:00 uur) organiseren VV Heerenveen en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Alle teams t/m O11 mogen meedoen. Een unieke belevenis!

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De opbrengst gaat naar onze club.  Spelers die goed hun best doen maken zelf ook kans op een mooie beloning, waaronder de wedstrijd van je leven!

Alle leiders van de teams t/m O11 hebben een persoonlijke e-mail ontvangen van het bestuur. Geen e-mail ontvangen als leider? Meld het aan , krijg je hem alsnog.

De aftrap hiervan is op zaterdag 29 februari 2020. Meer informatie staat op de flyers die dan worden uitgedeeld of neergelegd in de kantine. Wij kijken uit naar een mooie actie samen en hopen dat iedereen meedoet. Want samen winnen we meer!

Deze sponsorloop is onderdeel van de samenwerking tussen VV Heerenveen en sc Heerenveen.  Vorig seizoen heeft sc Heerenveen ook een sponsorloop georganiseerd voor amateurclubs.
Bekijk de video hieronder voor een impressie:

Zondag 1 maart 2020

VV VV Heerenveen 1 - SC Stadspark 1 stadspark