vrijdag, 06 maart 2020 19:50

Vanaf morgen Poiesz Sponsormunten inleveren in de kantine!

Geschreven door sponsorcommissie

Vanaf morgen staat een verzameldoos in de kantine voor de Poeisz Jeugd Sponsor Actie!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. De bedoeling is om één of meer van deze punten via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van VV Heerenveen bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen, of in de verzamelbak in onze kantine helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt nog t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.

poiesz jeugs sponsor actie vv heerenveen