maandag, 16 maart 2020 22:20

Sponsorloop uitgesteld

Geschreven door bestuur

Op woensdag 1 april stond er een grote Sponsorloop gepland bij het Abe Lenstra Stadion voor de partnerverenigingen van SC Heerenveen. Vrijdag 13 maart j.l. heeft SC Heerenveen besloten om deze tot nadere orde uit te stellen.

Terwijl de actieperiode pas halverwege is, hebben al bijna 500 kinderen zich aangemeld. Samen hebben zij in de eerste twee weken al meer dan €32.000 ingezameld voor hun eigen vereniging! Veel deelnemers doen zo goed hun best omdat ze met deze actie kans maken op de wedstrijd van je leven, tijdens het jubileumseizoen van sc Heerenveen (volgend seizoen).

Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor de deelnemers erg jammer is. We zullen er dan ook alles aan doen om een nieuwe, geschikte datum te vinden zodra dit weer kan.

Om de actie zo succesvol en eerlijk mogelijk te laten verlopen hebben we vanochtend de actiepagina’s op pauze gezet van alle clubs en hun deelnemers. De actieperiode voor het zoeken van sponsors is nu precies halverwege. De tweede helft van de actie zal dan plaatsvinden in de aanloop naar de nieuwe datum. We zullen iedereen hier op tijd over informeren.

Kijk hier voor de actuele tussenstand