woensdag, 18 maart 2020 21:00

Stiekem voetballen op SKW; KAN ECHT NIET

Geschreven door bestuur
Vernieling bij SKW Vernieling bij SKW

Het is niet toegestaan om op het terrein van SKW te komen, en wel om de volgende twee redenen:

PUNT 1: het coronavirus

Sportpark SKW is dicht, de reden is het coronavirus. Alle sportparken in Nederland zijn dicht. Het is niet de bedoeling dat je met een groepje een balletje gaat trappen op SKW.
Je zoekt elkaar op, dat is groepsvervorming, dat kan NU GEWOON EVEN NIET.

Natuurlijk is het balen, je verveelt je dood. Je wilt je energie kwijt, niets is leuker om met z’n allen te voetballen.

Woensdagmiddag 18 maart om 16:00 uur, waren ca. 10 jongens op het kunstgrasveld aan voetballen. Over of door de hekken geklommen want het toegangshek was dicht.

Nogmaals, het kan en mag nu niet. Als VV Heerenveen verbieden we dit ook. Het waren spelers/leden van verschillende voetbalverenigingen; VV Heerenveen, sc Heerenveen en Heerenveense Boys.  Allemaal bekende gezichten.

De jongens zijn toegesproken waarom het niet mag. Ze zijn ook direct netjes vertrokken. Het blijft vervelend maar we kunnen met dit coronavirus even niet anders.

Nu even heel flauw; treffen we weer een groepje spelers aan dan word je echt op het matje geroepen door het bestuur van VV Heerenveen, dwz als je lid bent van VV Heerenveen. Voetbal je bij sc Heerenveen of Heerenveense Boys, dan melden we het wel aan de vereniging waar je voetbalt.

PUNT 2: vernielingen

Iets anders is de vernieling van een ruit bij het windscherm. Je ziet duidelijk op de foto dat het glas aan de binnenkant ligt, van de buitenkant is er een bal tegenaan geschoten of gegooid.

Ook hier zijn we niet blij mee. Dit is ook een reden waarom we graag zien dat er niemand op SKW komt. We hopen dat de daders zich melden, anders proberen we erachter te komen.

Groet,
Bestuur VV Heerenveen