donderdag, 02 april 2020 15:06

Film Een prachtige daad op 14 april op Omrop Fryslân

Geschreven door het bestuur
Film "Een prachtige daad" op Omrop Fryslân Film "Een prachtige daad" op Omrop Fryslân

In deze moeilijke tijden en de ingevoerde maatregelen is het niet mogelijk om de film "Een prachtige daad" op 14 april te vertonen in het Posthuis Theater in Heerenveen zoals eerder was aangekondigd.

Maar we hebben een heel mooi alternatief. Omroep Fryslân gaat de volledige film uitzenden op 14 april, de bevrijdingsdag van Heerenveen, om 21.00 uur op de regionale zender. Diezelfde dag zal in het nieuwsprogramma Hjoed ook aandacht worden besteed aan de film. Daarnaast zal er een verkorte versie van 28 minuten te zien zijn in Fryslân Dok op NPO 2 op 9 mei om 15.30 uur en op 10 mei om 13.00 uur. Op deze manier bereikt de film een breed en zelfs nationaal publiek.

De documentaire van Ajax Erfgoed gaat over de opvang van Amsterdamse voetballertjes bij pleeggezinnen van VV Heerenveen tijdens de Hongerwinter. Een hartverwarmend verhaal in deze onzekere tijden.Gaat dat zien!

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.