donderdag, 14 mei 2020 14:42

Update (seizoen)kaarten sc Heerenveen

Geschreven door het bestuur

In maart kwam het voetbal abrupt tot stilstand. Niet alleen bij vv Heerenveen maar ook bij sc Heerenveen, Sportief Partner van onze club.

Deze week heeft sc Heerenveen iedereen gemaild die vanwege de coronacrisis één of meer wedstrijden gemist heeft. Heb jij een seizoenkaart van sc Heerenveen? Of misschien had je wel een kaartje gekocht via de Kaartverkoopactie van vv Heerenveen voor sc Heerenveen – RKC (21 maart)? Controleer dan je mail voor meer informatie.

In deze tijd is het belangrijk dat we achter elkaar blijven staan. Niet alleen achter vv Heerenveen maar ook achter onze partners, waaronder sc Heerenveen. Het is nog niet bekend wanneer er weer publiek bij de wedstrijden in het stadion mag zijn, maar seizoenkaarthouders kunnen hun kaart al wel weer verlengen.

Seizoenkaart? Code invullen!

Heb je een seizoenkaart? Vergeet dan niet onze code in te vullen als je verlengt (7009010). Hopelijk kunnen we dan t.z.t. gauw weer eens met z’n allen naar het stadion!