maandag, 18 mei 2020 17:06

Ballenactie voor volgend seizoen

Geschreven door Technische commissie

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor vv Heerenveen.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 100 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die vv Heerenveen een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij vv Heerenveen. Want als dat balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/vvheerenveen

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

Actie doorsturen via WhatsApp

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.