vrijdag, 22 mei 2020 09:15

Kledingtassen inleveren (do 4 juni en vr 5 juni 2020)

Geschreven door Kledingcommissie
Kledingtassen inleveren; donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni 2020 (18:30-20:30 uur) Kledingtassen inleveren; donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni 2020 (18:30-20:30 uur)

Kledingtassen inleveren

Datum + tijd

• donderdag 4 juni 2020 (18:30 tot 20:30 uur)
  • vrijdag 5 juni 2020 (18:30 tot 20:30 uur)

Alle teams/leiders hebben via de Jaar Coördinatoren een e-mailbericht ontvangen inclusief de 'spelregels en consequenties'.
Extra aandacht voor de spelregels en consequenties, zie de bijlage.

De Kledingregels

Als VV Heerenveen zijn we ontzettend blij met de sponsoring van GroenLeven en Kika.

GroenLeven heeft ervoor gezorgd dat ieder voetbalteam van VV Heerenveen sinds 2017 in nieuwe wedstrijdshirts kan voetballen.
De naam van GroenLeven staat achterop de wedstrijdshirts m.u.v. ons eerste elftal, hierop staat GroenLeven voorop.
De naam Kika staat voorop de shirts!

Dit betekent dat er een forse investering is gedaan door GroenLeven maar ook door VV Heerenveen want naast de nieuwe shirts en de bedrukking zijn ook de broekjes vervangen.
Om deze reden zijn wij genoodzaakt om de regels voor de wedstrijdkleding aan te scherpen en bij verlies of beschadiging hier consequenties voor het team aan te verbinden.

Regels betreffende teamkleding VV Heerenveen:

• Leider/trainer tekent voor aantal geleverde shirts, broeken en eventuele keeperskleding, welke genoemd op kledinglijst.
  • Kleding mag beslist NIET per teamlid worden uitgedeeld, maar moet wekelijks in het geheel door leiding of middels een wasschema gewassen worden.
  • Bij verlies of beschadiging worden kosten in rekening gebracht!
  • Kosten verlies shirt € 35,00
  • Kosten verlies wedstrijdbroekje €12,50.
  • Voorkom bij uitlenen van spelers dat kleding meegaat, het team dat spelers nodig heeft, heeft zelf voldoende kleding. Ook bij vermissing/beschadiging van de wedstrijdkleding moet dit gemeld worden bij de kledingcommissie en niet onderling lenen bij andere teams mits anders beslist wordt door de kledingcommissie.
  • Mocht een team reservekleding of uittenues nodig hebben, graag voor vrijdag aanvragen bij

Wasvoorschriften:

• De wedstrijdkleding mag op maximaal 40 graden gewassen worden.
  • Shirts en broekjes apart van elkaar wassen.
  • Er mogen absoluut GEEN BLEEKMIDDELEN gebruikt worden. (hierdoor verkleuring op nummers, logo en merk). Hierdoor vervagen de kleuren van de rugnummers
  • Voorwasmiddelen als Vanish, groene zeep, Biotex mogen wel gebruikt worden

Wij gaan ervanuit dat teams/begeleiding zich aan bovengenoemde regels zullen gaan houden.
Laten we niet alleen goed omgaan met onze privéspullen maar ook met de spullen van VV Heerenveen!

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie VV Heerenveen