maandag, 25 mei 2020 08:32

Team-indelingen seizoen 2020-2021 deze week bekend

Geschreven door Jeugdcommissie en Technische Commissie

Beste jeugdleden en ouders,

Na weken puzzelen en peinzen hebben we als Jeugdcommissie en Technische Commissie de klus weer geklaard. De voorlopige indelingen voor het seizoen 20/21 zijn klaar en zullen deze week worden gepresenteerd. Te beginnen op maandag met de O8 t/m O10, op dinsdag volgt de O11 t/m O14 en op woensdag de O15/17/19.

Ook de puzzel bij de MO teams is bijna rond. Het resultaat hiervan zal uiterlijk 30 mei 2020 op de site verschijnen.

Zo anders als het voortraject is, zo anders is ook het traject naar een definitieve indeling. De indeling die we nu presenteren heeft een voorlopig karakter. Mochten er tot aan de einddatum van overschrijvingen nog nieuwe aanmeldingen of afmeldingen zijn, dan zullen deze nog verwerkt moeten worden. Het is om die reden dat er een volgende versie gepresenteerd wordt na 15 juni 2020.

Maar zelfs na 15 juni 2020 moeten er nog keuzes gemaakt worden. Keuzes die we als gevolg van de voetbalstop niet goed konden onderbouwen, hebben we op dit moment nog niet gemaakt. Dit heeft tot gevolg dat er in sommige teams nog te weinig spelers staan, waar er in het team eronder nog ongebruikelijk veel staan.

Om deze laatste keuzes zo goed mogelijk te kunnen maken, zullen we deze over de zomervakantie heen tillen. Daarmee wordt de indeling uiterlijk eind september pas ‘definitief’.
Maar niet gevreesd, dit zullen uitsluitend wijzigingen naar hogere teams betreffen. Niemand wordt dan nog ‘teruggeplaatst’.

INLOOPAVOND

Bij deze dus de voorlopige indeling. Een fysieke inloopavond zullen we dit jaar vanwege de sluiting van kantine (Covid-19) niet hebben. Mocht de indeling vragen oproepen, dan kun je deze stellen via het e-mailspreekuur tussen 29 mei en 2 juni 2020. De vragen kunnen worden gemaild naar:
Uitsluitend vragen die binnen dit tijdsbestek worden gemaild, zullen worden beantwoord.

TOT SLOT NOG DIT

Alle teams worden komend seizoen ingeschreven voor de bekercompetitie, zodat alle teams zo snel mogelijk weer lekker partijtjes kunnen spelen. We hopen dat jullie een heel mooi nieuw voetbalseizoen tegemoet gaan, zonder afgelastingen en met een hoop gezelligheid!

De Jeugdcommissie en de Technische Commissie