zaterdag, 30 mei 2020 08:38

VV Heerenveen zoekt Wedstrijdsecretaris

Geschreven door Bestuur
VV Heerenveen zoekt miv het seizoen 2020/'21 een nieuwe wedstrijdsecretaris VV Heerenveen zoekt miv het seizoen 2020/'21 een nieuwe wedstrijdsecretaris

Mark Hoefman heeft besloten om als wedstrijdsecretaris miv seizoen 2020/’21 te stoppen.
Om te beginnen danken we Mark voor het werk dat hij heeft verricht voor onze leden en VV Heerenveen.

Het  wedstrijdsecretariaat is een cruciale taak binnen een voetbalvereniging, je hebt vooral contact met de eigen leiders, de tegenstanders en de KNVB.

Mark wil diegene die deze taak wil overnemen graag helpen met opstarten.
Ook John de Roos assisteert op de achtergrond en blijft dit doen (dat is een fijne zekerheid).

Hierbij kun je denken aan het gebruik van Sportlink Club voor het plannen van de wedstrijden, contact met sc Heerenveen, de belangrijkste regels van de KNVB en de huidige invulling hiervan door de club.

We zoeken een persoon (v/m) die dit graag voor VV Heerenveen wilt doen

Voor alle duidelijkheid:

• je hoeft geen verstand te hebben van voetballen,
  • je moet wel gevoel hebben om zaken te regelen/organiseren,
  • je bent dienstverlenend bezig maar je bepaalt grotendeels zelf hoe je de zaken regelt.
  • je kan het vanuit thuis doen, het is voor 90% digitaal,
  • die andere 10% is dat je af en toe op SKW bent om te kijken hoe het loopt (vooral zaterdagochtend),
  • je hebt op SKW 'je eigen kamer'; het wedstrijdsecretariaat,

Zie ook https://www.vvheerenveen.nl/organisatie/wedstrijdsecretariaat

Vind je het leuk om dit voor VV Heerenveen te doen, mocht je interesse hebben, graag een e-mail naar  .
Dan word je snel gebeld door Jacques Peters (bestuur, communicatie).

Wil je informatie uit eerste hand, neem contact op met:

• Mark Hoefman;

Alvast dank, groet,
Bestuur VV Heerenveen

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.