vrijdag, 05 juni 2020 14:03

VV Heerenveen V2 zoekt speelsters

Geschreven door Bestuur
VV Heerenveen VR2, zoekt speelsters VV Heerenveen VR2, zoekt speelsters

Voor het nieuwe seizoen 202/'21 zoekt VV Heerenveen VR2 nog een aantal speelsters.
Aan het eind van dit seizoen zijn een een paar gestopt en die moeten uiteraard vervangen worden.

VV Heerenveen VR2 speelde dit seizoen in de 4e klasse en traint twee keer in de week.
De competitiewedstrijden worden op de zaterdagmiddag gespeeld.

Lijkt het je leuk om bij VR2 te komen spelen, meld het via een e-mail naar .
Dan wordt er snel contact met je opgenomen.

Facebookpagina

Wil je iets meer weten van dit team kijk dan op de Facebookpagina van VV Heerenveen VR2.
ZIe https://www.facebook.com/heerenveenvr2

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, buitenVV Heerenveen VR2, een vrolijke groep meiden

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.