woensdag, 10 juni 2020 22:45

Tweede helft actieperiode sponsorloop sc Heerenveen

Geschreven door Bestuur
Tweede helft actieperiode sponsorloop sc Heerenveen Tweede helft actieperiode sponsorloop sc Heerenveen

Eind februari zijn onze jeugdspelers t/m O12 gestart met de actie voor een sponsorloop bij sc Heerenveen, partner van VV Heerenveen.
Twee weken later moesten we de actie helaas pauzeren vanwege de coronamaatregelen.
Inmiddels zijn deze maatregelen gelukkig weer wat versoepeld en daarom willen we alle deelnemers nu alsnog de kans geven om deze actie af te maken.

Onze jeugdspelers maken met deze actie kans op mooie prijzen, waaronder de wedstrijd van je leven bij sc Heerenveen.
Een unieke kans dus!
Daarnaast is deze actie natuurlijk ook goed voor onze club, want de opbrengst gaat naar VV Heerenveen! (Tussenstand)

Tweede helft

Een sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion is helaas nog niet mogelijk.
Deze zal daarom plaatsvinden bij onze eigen club, op maandag 20 juli 2020

Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst nog 2 weken met z'n allen op zoek naar sponsors voor de actie!
De actieperiode wordt hervat op vrijdag 19 juni en duurt tot de zomervakantie (t/m vrijdag 3 juli).
Alle deelnemers die in maart al begonnen zijn krijgen hierover bericht.

Nog niet aangemeld?

Jeudspelers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen nog steeds meedoen (t/m O12).
Ga hiervoor naar www.sponsorloop.nl/vvheerenveen

Sponsors kunnen zich vanaf 19 juni weer aanmelden via de actiepagina's van onze jeugdspelers.
Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet, wel zo gemakkelijk.

Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes en veel plezier met het vervolg van deze actie!