donderdag, 16 juli 2020 00:00

Competitie-indelingen en speeldagenkalender seizoen 2020/’21

Geschreven door Bestuur
Speeldagenkalender veldvoetbal seizoen 2020-2021. Steunpunt Zwolle (districten Noord en Oost) Speeldagenkalender veldvoetbal seizoen 2020-2021. Steunpunt Zwolle (districten Noord en Oost)

De afgelopen weken zijn de competitieleiders van de KNVB druk bezig geweest met het vormgeven van de competities voor het nieuwe seizoen.
De speeldagenkalenders met daarin de officiële startdata van de verschillende competities voor zowel het veld- als zaalvoetbal zijn helemaal up-to-date naar aanleiding van de recente versoepelingen en te bekijken via onze website (Veld – klik hier, Zaal – klik hier).

Alleen de speeldagenkalenders van de landelijke 2de divisie, 3de divisie en hoofdklasse en de divisie 1 en 2 van de onder 21 zijn aangepast.
Alle overige competities spelen volgens de reguliere speeldagenkalenders.

Ook de competitie-indelingen voor de A-categorie zijn inmiddels bekendgemaakt (klik hier).
Hetzelfde geldt voor de klasse-indelingen in de B-categorie (klik hier).
De uiteindelijke competitie-indelingen voor de B-categorie worden bekendgemaakt op 21 augustus.

Andere relevante data om te noteren zijn:

Categorie A

• 24 juli - Publicatie beker-indelingen
  • 25 juli – Publicatie wedstrijdprogramma beker
  • 22 augustus – Publicatie nummering competities

Categorie B

• 7 augustus – Publicatie beker-indelingen
  • 8 augustus – Publicatie wedstrijdprogramma beker
  • 21 augustus – Publicatie competitie-indelingen
  • 22 augustus – Publicatie wedstrijdprogramma competitie

Bekijk voor meer informatie over de start van het nieuwe seizoen onze competitiepagina’s.

BRON: KNVB

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.