donderdag, 12 juni 2014 00:00

Reviews ‘D- en M-Jeugdtoernooi’

Geschreven door Jacques Peters

In het weekend van 7 en 8 juni 2014 heeft vv Heerenveen twee prachtige jeugdtoernooien georganiseerd. De weersomstandigheden waren prima; zaterdag zelfs prachtig, zondag met een uurtje wat spatjes maar verder was het uitstekend.

Dat onze twee jeugdtoernooien worden gewaardeerd bij de bezoekers laten de reviews hieronder wel zien.

Hallo Heren,
Namens VSV MA 1 en de begeleiding willen wij jullie nogmaals bedanken.
Voor een zeer geslaagde dag, en een leuk en goed georganiseerd toernooi.
Met vriendelijke groet,
Jim Verweij
VSV

Hallo John,
Even ter info!
Ik was Coach van ASC Waterwijk D5.
Inmiddels ben ik nu hoofdtrainer selectie D-pupillen geworden bij een nieuwe vereniging Forza Almere.
Ik ben aankomende toernooi helaas niet aanwezig ,omdat ik voor mijn werkgever KLM 3 weken vertrek naar China.
Ik hoop dat wij volgend jaar met Forza Almere mee kunnen doen aan jullie Toernooi.
Veel suc6 aankomend weekend.

Dag John,
bij deze willen we je graag bedanken voor het geweldige toernooi!
De meiden en wij als begeleiders hebben ervan genoten!
Het toernooi was zeer goed georganiseerd.
Vriendelijke groet
Ilona Loohuis FC Berghuizen
namens de Twentse combiteams

Hallo,
Namens alle spelers en begeleiders van de D2 van VV Zeewolde
willen wij de organisatie van het D-pupillentoernooi bedanken
voor het leuke en perfect georganiseerde toernooi.
Met vriendelijke groet,
Peter Petersen, coach D2 VV Zeewolde

Beste organisatie Jeugdtoernooi VV Heerenveen,
Weet niet of er nog een evaluatie komt van het toernooi maar wilde jullie graag complimenteren met het toernooi.
De organisatie was echt geweldig van ontvangst, wedstrijden en de ruimte tussen de wedstrijden, veldindeling, lunch pakket, verloting tot en met de prijsuitreiking. Ondanks dat het een lange reis is vanuit Uitgeest zou ik ons team bij deze alweer graag willen opgeven voor het toernooi van volgend jaar (maar dan als 1e jaars MB) mocht dat er zijn of komen.
Namens de meiden van FC Uitgeest MC1; proficiat met een zeer geslaagd toernooi en hopelijk tot volgend jaar!
Met vriendelijke groet
R.H.A. (Richard) Sanen

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020