dinsdag, 08 september 2020 17:28

Voetbal voor kinderen van 7-15 jaar met een beperking

Geschreven door Bestuur
© KRO-NCRV. Voetbal voor kinderen van 7-15 jaar met een beperking © KRO-NCRV. Voetbal voor kinderen van 7-15 jaar met een beperking

Samen met VV Nieuweschoot, Heerenveense Boys, VV Heerenveen onder begeleiding van Sport Fryslân proberen we in de regio Heerenveen, voor kinderen met een beperking, aangepast voetbal aan te bieden.
We noemen dat ‘Bijzonder voetbal’.

Wat zou het toch prachtig zijn als het ons lukt

Bedoeld voor kinderen van 7 tot 15 jaar die op dit moment niet terecht kunnen bij de reguliere voetbalverenigingen.
Het betreffen kinderen met:

• Lichamelijke handicap
  • Motorische beperking
  • Verstandelijke beperking
  • Auditieve beperking
  • Chronische aandoening

Belangrijk vinden we, dat we als Heerenveense voetbalverenigingen aangepast voetbal kunnen aanbieden om kinderen te stimuleren aan sport te doen.
Dit voor kinderen die in de regio Heerenveen wonen.

Hoe gaan we te werk?

Er is 17 augustus jl een eerste gesprek geweest tussen Jenno Kootstra (vv Nieuweschoot), Folkwin Holtrop (Heerenveense Boys), Jacques Peters (VV Heerenveen) en Berber van der Krieke (Sport Fryslân).
We hebben gezamenlijk besloten dat we in Heerenveen ‘Bijzonder voetbal’ willen proberen op te starten.

De volgende stap is het formeren van een ‘werkgroep’ die dat gaat uitwerken aan de hand van een stappenplan.
Als werktitel gebruik ik ‘Werkgroep Bijzonder Voetbal’.

pdfDat stappenplan kan je hier lezen.

Elke vereniging zoekt 2-3 vrijwilligers voor de ‘werkgroep

Als we met de drie verenigingen tussen de 6 en 9 personen kunnen vinden voor de 'werkgroep' zou dat prachtig zijn om de eerste stappen te zetten.

Het eerste lid voor de ‘werkgroep’ heb ik mogen noteren
Met grote vreugde kan ik melden dat Ytzen Zijlstra, onze huidige wedstrijdsecretaris en ook leider van JO10-4, zitting neemt in de ‘werkgroep’.
Ytzen ZijlstraYtzen Zijlstra

Ik zoek nog één of twee personen; informatie nodig?
Als VV Heerenveen zoek ik nog één of twee personen die mee willen werken om het ‘Bijzonder Voetbal’ van de grond te krijgen.

Je mag me bellen.
Ik geef graag toelichting of antwoord op jouw vragen.
Mijn nummer is 06-10 90 06 62.
Je mag me ook mailen: (dat is mijn mailbox bij VV Heerenveen).

Deel aub dit bericht

Persoonlijk vind ik dit zo belangrijk, dat deze doelgroep ook kan voetballen, daarom het verzoek om dit bericht aub te delen.
Of wijs personen erop, wellicht dat je een iemand kent die dat leuk vindt.
Deze persoon hoeft niet per se een ouder te zijn van een VV Heerenveen jeugdlid.

Alvast heel veel dank.

Groet,
Jacques (bestuur VV Heerenveen)

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020