vrijdag, 11 september 2020 10:59

20 extra trainingen voor NIET standaardteams: JO9 t/m JO12 en MO11

Geschreven door Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw
De drie Jeugdtrainers: Rik van Beek, Tim Strandstra en Peter Hoogewerf De drie Jeugdtrainers: Rik van Beek, Tim Strandstra en Peter Hoogewerf

Op vrijdag organiseren Peter Hoogewerf (trainer JO15-1), Rik van Beek (trainer JO13-1) en ondergetekende (Tim Strandstra) een voetbalschool voor alle NIET standaard teams (ook wel selectie teams genoemd).

Voor wie is het?

De jaargroepen JO9 t/m JO12 en MO11

Dit initiatief is ontstaan, omdat wij alle spelers die niet in een standaard team zitten ook een 3e trainingsmoment in de week willen aanbieden.
Zodat we iedereen zo veel mogelijk gelijke kansen aanbieden om zich te ontwikkelen.
De trainingen worden gegeven door trainers die al werkzaam zijn binnen VV Heerenveen.

De voetbalschool zal 10 keer voor en 10 keer na de winterstop plaatsvinden.
Elke speler van alle NIET standaard teams kunnen zich inschrijven via onderstaande link.

AANMELDEN/INSCHRIJVEN: klik hier

De jeugdleden kunnen zich tot 23 september 2020 inschrijven.
Na deze einddatum nemen we voor de winterstop geen inschrijvingen meer aan.

Na de winterstop zal er een nieuwe inschrijving plaatsvinden.

Wanneer?

De 1e training zal plaats vinden op vrijdag 18 september en zal dus 10 weken achter elkaar plaats vinden.
Houd er rekening mee, in de vakanties is er géén voetbalschool.

• De inloop voor de voetbalschool is vanaf 15:45 uur.
  • De training duurt van 16:00 tot 17:00 uur.

Verzoek aan de leiders

Zouden jullie dit bericht door willen sturen naar de ouders van jullie teamleden?

Dit zijn de drie jeugdtrainers

Peter Hoogewerf Peter Hoogewerf

Rik van Beek Rik van Beek

Tim StrandstraTim Strandstra

Hoop dat het voor iedereen duidelijk is, mogen er nog vragen zijn hoor ik het graag !
Dat kan hier

Met vriendelijke groet,
Tim Strandstra
Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw VV Heerenveen

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020