zaterdag, 12 september 2020 21:05

Opening kledingshop door Liesbeth van Keimpema

Geschreven door Bestuur
Liesbeth van Keimpema opent de kledingshop, in het bijzijn van Bernier Hoekstra (bestuur, voorzitter) en Peter Paul Koenders (oud bestuur, penningmeester) Liesbeth van Keimpema opent de kledingshop, in het bijzijn van Bernier Hoekstra (bestuur, voorzitter) en Peter Paul Koenders (oud bestuur, penningmeester)

Zaterdagochtend 12 september 2020 heeft Liesbeth het lintje doorgeknipt, dat hing in de deuropening van de kledingshop; de officiële opening was een feit.
Liesbeth, oud bestuurslid, is de initiatiefnemer van de kledingshop.

Liesbeth van Keimpema, heeft kledingshop geopend

Liesbeth geloofde er heilig in dat een kledingshop in de kantine gewaardeerd zou worden door onze leden.
Ze had wel de taak om de andere bestuursleden te overtuigen.
Dat lukte uiteindelijk.
Een kledingshop op SKW maakt het vele malen gemakkelijker voor onze leden om de voetbalkleding te kopen.
Dat scheelt weer een extra wandeling naar centrum Heerenveen.

De kledingshop is nu twee zaterdagen open, de belangstelling was zodanig dat kopers zelfs in de rij moesten staan.

Ze slapen erin!!

Een koper zei: “Die jongens van mij hebben continue die voetbalkleding aan, ze slapen er zelfs in. De oudste heeft overdag altijd de trainingsbroek aan, vindt ie heerlijk.”

Kledingcommissie

Eerlijk is eerlijk; Liesbeth stond er niet alleen voor.
We hebben een Kledingcommissie die hard heeft meegewerkt om onze leden altijd te voorzien van kleding.
De kleding moest elke keer uit het magazijn (1e verdieping) naar de kantine gehaald worden voor de verkoop op de zaterdagochtend.
Veel gesjouw, dat hoeft gelukkig niet meer.
Het is nu een kwestie van de deur van het slot en open die deur.
Afrekeningen kan met de pin, contant kan al jaren niet meer op SKW.
De kleding wil je af en toe passen, dat pashokje komt binnenkort.

Je kunt ook online bestellen
Van de Kledingcommissie krijg je een berichtje als de kleding klaar voor je ligt.
Je kan het komen halen in de kledingshop en je rekent ter plekke met de pin af.

Liesbeth met de Kledingcommissie

15

Vlnr: Liesbeth van Keimpema, Wiepkje Elsinga (Keldingcommissie, voorzitter), Francis Flapper, Nicolette Seesink, Ingrid Jasper, Godelieve van Oers en Bernier Hoekstra (Bestuur, voorzitter)

Liesbeth van Keimpema spreekt de menigte toe

Liesbeth van Keimpema sprak de toehoorders toe en opende daarna de kledingshop.

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020