zondag, 15 juni 2014 00:00

Oproep Presentatiegids

Geschreven door Liesbeth van Keimpema

Het lag al jaren in de planning; een presentatiegids van VV Heerenveen. En dit jaar gaat het echt gebeuren. De gids is beschikbaar voor alle leden en sponsors en zal het gehele seizoen verkrijgbaar zijn in de kantine. De inhoud bestaat uit interviews, clubgegevens en de presentatie van alle teams. Dat betekent een intensief traject waarbij binnen korte tijd alle teams moeten worden gefotografeerd. Dit zal plaatsvinden gedurende de eerste twee weken na de zomervakantie. Teams zullen zoveel mogelijk voorafgaand aan hun eigen training in wedstrijdtenue worden gefotografeerd.

Wij zijn op zoek naar:

• Fotografen in het bezit van goede apparatuur
• Assistenten voor noteren naam per team
• Assistenten voor leiden van de sessies, logistieke uitvoering

Kom ons helpen! Dan klaren we snel dit klusje. Aanmelden bij Jenny Beenen () of Liesbeth van Keimpema ()

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020