dinsdag, 17 juni 2014 00:00

HAPPY END VOOR HEERENVEEN F2

Geschreven door Gerrit Oord

Na een moeizaam seizoen kreeg het seizoen voor Heerenveen F2 door de toernooiwinst in Beetsterzwaag een Happy End.

In een deelnemersveld van 2 hoofdklassers en 3 1e klassers werd Heerenveen F2 met prima spel de terechte winnaar.

In de eerste wedstrijd tegen thuisclub De Sweach F1 was Heerenveen F2 de sterkere ploeg.
Het duurde vrij lang voordat er gescoord werd. Door twee doelpunten van Joris en Erik was de eerste winst binnen. Voor Matthijs was het heel sneu, dat hij voor de eerste wedstrijd al geblesseerd raakte.

De tweede wedstrijd was tegen Be Quick Dokkum F1, een oude bekende uit de najaars- competitie. Het was duidelijk te zien dat Heerenveen F2 tijdens het seizoen progressie heeft gemaakt. In een goede wedstrijd werd het 4-0 door doelpunten van Ramon (3) en Joris.

De volgende wedstrijd was tegen het sterke Vonegido F1 uit Enschede. In een spannende wedstrijd werd het na een 1-0 achterstand door twee doelpunten van Xander een 2-1 overwinning. Mede door het goed verdedigende werk van Floris en Thijs werd deze overwinning behaald.

Een gelijk spel in de laatste wedstrijd tegen Zwaagwesteinde F1 zou genoeg zijn voor de toernooiwinst. Zwaagwesteinde verweerde zich kranig en bij F2 was de echte scherpte verdwenen. Ondanks een groot overwicht nam Zwaagwesteinde een voorsprong na een snelle uitval. De goed keepende Thomas was kansloos. Heerenveen F2 probeerde het nog 1 keer en opnieuw was het Xander die scoorde. De toernooiwinst was binnen.

Met de voetbalkleren aan werd de winst zingend onder de douche gevierd.

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020