donderdag, 19 juni 2014 00:00

vv HEERENVEEN VR-SENIOREN

Geschreven door Dick van der Velde

Voor het eerst sinds het voetbalseizoen 2011-2012 zal vv Heerenveen in het nieuwe seizoen weer een vrouwen seniorenteam in de competitie hebben. Heerenveen MA1 gaat in zijn geheel over naar de seniorencompetitie waarbij het elftal gaat fuseren met het team van Read Swart VR2. In het afgelopen seizoen hebben beide elftallen te maken gehad met een chronisch tekort aan speelsters, iets wat binnen het vrouwen- en meisjesvoetbal veelvoorkomend is.
De commissie meisjesvoetbal van vv Heerenveen heeft in april contact gezocht met het bestuur van vv Read Swart om te komen tot een vorm van samenwerking om zo alle meiden aan het voetballen te houden. Deze onderhandelingen hebben geleid tot de samenwerking in de vorm van één samenwerkend team ST vv Read Swart / vv Heerenveen VR2.
In periode tot de winterstop zullen de competitiewedstrijden gespeeld worden op Sportpark Skoatterwâld en na de winterstop op Sportpark De Jister in de Knipe. De trainingen zijn op maandagavond in de Knipe en op donderdagavond in Heerenveen. Het team zal begeleid worden door de coaches Joan van der Weg (vv Read Swart) en Dick van der Velde (vv Heerenveen).

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020