woensdag, 04 november 2020 07:07

Geschreven door Bestuur en Corona-Commissie
Corona-maatregelen 3 november 2020 (geldig van 4 november, 22.00 uur tot en met 18 november) Corona-maatregelen 3 november 2020 (geldig van 4 november, 22.00 uur tot en met 18 november)

Tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown

Tijdens de persconferentie van 3 november omtrent Corona zijn onder meer maatregelen voor de amateursport kenbaar gemaakt.
Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november gelden de volgende maatregelen, tenzij door de overheid eerder andere maatregelen worden aangekondigd.

Zie info bij Rijksoverheid

Voor VV Heerenveen betekent dit het volgende:

• Competitie- en bekerwedstrijden zijn afgelast (voor alle leeftijden dus ook onder de 18);
  • Het organiseren van onderlinge wedstrijden (jeugdteams t/m O19) is toegestaan (vanaf 4 november).
    Hierover zijn de leiders van teams via de jeugdcommissie geïnformeerd;
  • Trainingen voor de seniorenteams mogen in groepjes van maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand;
  • Voor alle jeugdteams (t/m O19) is trainen toegestaan;
  • Ouders/verzorgers zijn niet toegestaan op het sportpark;
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten;
  • Het clubhuis is gesloten;
  • De kledingwinkel is gesloten.
    Enkel op afspraak is het mogelijk bestellingen af te halen.

We blijven het herhalen:

• Hou je aan de maatregelen;
  • Trainers en andere vrijwilligers die aanwezig moeten zijn op onze sportpark, ouder dan 18 jaar, dienen 1,5 meter afstand te bewaren (onderling maar ook van de voetballers die jonger zijn dan 18 jaar);
  • Kom niet naar het sportpark als dit niet echt noodzakelijk is;
  • Als je niet fit bent en/of gezondheidsklachten hebt, blijf je thuis en laat je je testen.
    Dat geldt ook voor jongeren onder de 18;
  • Als je een corona-test moet ondergaan of nog wacht op de testuitslag dan blijf je thuis;
  • Heeft een van jouw gezinsleden corona, dan kom je niet naar het sportpark.

corona maatregelen dd 3 november 2020

Alleen samen krijgen wij Corona onder controle!

Met sportieve groet,
Het bestuur

Winterstop

Sportpark Skoatterwâld is voor VV Heerenveen teams gesloten van maandag 21 december 2020 t/m zondag 10 januari 2021

winterstop

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB