donderdag, 05 november 2020 13:53

Aftrap digitale bijeenkomsten Sportief Partnership

Geschreven door Bestuur
Aftrap digitale bijeenkomsten Sportief Partnership Aftrap digitale bijeenkomsten Sportief Partnership

Normaliter organiseert sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion voor iedere thuiswedstrijd een bijeenkomst voor vrijwilligers van haar partnerclubs.
Voorlopig is dit nog niet mogelijk door alle coronamaatregelen en daarom gaan we op de digitale tour.

De eerste digitale bijeenkomst is een voetbaltechnische bijeenkomst voor jeugdcoördinatoren.
Centraal deze editie staat hoe trainers het beste kunnen omgaan met de huidige omstandigheden.
Hoe kun je ervoor zorgen dat de jeugd toch lekker kan blijven trainen en voetballen ondanks de beperkte mogelijkheden?
En hoe zorg je ervoor dat spelers zich toch kunnen blijven doorontwikkelen?

Aan tafel deze editie zaten Niek Westra (jeugdtrainer van sc Heerenveen), Wiebe Lageveen (coördinator onderbouw van SC Joure), Richard Elsinga (VTON) en Eric Boersma (coördinator jeugdopleiding van sc Heerenveen).
Onder toeziend oog van 35 jeugdcoördinatoren van de partnerclubs gingen zij met elkaar in gesprek over tips en trucs voor de huidige periode.
Ook de nieuwe mogelijkheden van de trainers- en spelersapps van VTON, die door de partnerclubs gebruikt worden, kwamen daarbij aan bod.

Daarna konden de deelnemers onderling hun tips en trucs uitwisselen.
Al gauw werd duidelijk dat de jeugdcoördinatoren zich niet zomaar uit het veld laten slaan en ondanks alle maatregelen nog altijd even gemotiveerd zijn om ervoor te zorgen dat de jongens en meisjes van hun club gewoon kunnen blijven genieten van het mooiste spelletje dat er is.

Bekijk de video: https://youtu.be/ucm-GFmfhZE

Vlnr: Niek Westra (jeugdtrainer van sc Heerenveen), Wiebe Lageveen (coördinator onderbouw van SC Joure), Eric Boersma (coördinator jeugdopleiding van sc Heerenveen).  en Richard Elsinga (VTON)

Winterstop

Sportpark Skoatterwâld is voor VV Heerenveen teams gesloten van maandag 21 december 2020 t/m zondag 10 januari 2021

winterstop

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB