woensdag, 23 december 2020 19:00

Geschreven door Bestuur
Clubblad nr. 132 Clubblad nr. 132

Clubblad nr. 132 van VV Heerenveen

We wilden graag met nr. 132 voor kerst en de jaarwisseling bij jullie op de keukentafel liggen.
Dat is hopelijk gelukt, als het de postbode gelukt is om jullie brievenbus in deze rare en drukke periode op tijd te vinden.

Nou ja vacature, we kunnen altijd hulp gebruiken.

Vind je schrijven leuk, gaat 't je gemakkelijk af.
Zie je zaken op SKW, bij VV Heerenveen, waarover geschreven kan en misschien wel 'moet' worden.
Doe 't dan.

Kan jij dat, vind jij dat ook leuk?

Wij komen graag met je in contact (klinkt gewichtig).
Een e-mailtje naar en 'U hoort van ons'.

Wat staat er zoal in?

• Onze voorzitter, Bernier Hoekstra geeft een korte terugblik op de eerste helft van het seizoen.
    Helaas......, een helft die we graag snel vergeten.

• Ooit gehoord van een 'Corona Commissie', wij hebben er ook eentje.
    Op pagina 9 leggen ze uit 'waarom het nu al een seizoen is om niet te vergeten'.
    Als ik het m'n pa zou vertellen over die corona, de beste man is niet meer, maar dan zou ie me uitlachen.
    "Jongen, gaat 't wel goed met je. We gaan een biertje drinken aan de bar..."
    "Sorry pa, dat mag en gaat niet meer, we mogen geen biertjes meer aan de bar drinken. Sterker nog; het clubhuis is niet eens open".

• De jeugdvoorzitter, Wanda Hogenkamp, heeft samen met de coördinatoren behoorlijk wat veranderingen voor de kiezen gekregen.
    Daar heeft men zo adeqaat als mogelijk op gereageerd, nieuwsgierig, je leest het op pagina 20-21.

• We hebben ook een aantal vrijwilligers enkele vragen gesteld, vrijwilligers die veel tijd steken in de vereniging.
    Natuurlijk is het geen werk, natuurlijk is het leuk en geeft het voldoening.
    Maar......., ach lees het zelf maar wat Julia de Goede, Daniëlle Wellerdieck, Marc Jonker, Ralph Tolsma en Moustafa Youfi ervan vinden.

• Een grote verandering in de kantine is te zien bij de ingang; de Kledingshop.
    De initiatiefnemer van de kledingshop interviewt de huidige voorzitter van de Kledingcommissie.
    Hoe loopt het nu met de kledingshop, kopen onze leden nu ook tijdens de COVID-19 periode?
    De voorzitter van de Kledingcommissie, Wiepkje Elsinga, praat ons bij op pagina 13 en 15.

• Iedereen weet dat we samen met sc Heerenveen op SKW voetballen.
    De BVO (Betaald Voetbal Organisatie) sc Heerenveen leidt jeugd op voor het betaalde voetbal.
    Yairo van Eijk (O18 sc Heerenveen) en Ties Oostra (O17 sc Heerenveen) zijn twee oud VV Heerenveen jeugdleden.
    Marie Schipper stelt hen op pagina 26-27 een aantal vragen met o.a. "Hoe gaat het nu eigenlijk met jullie....?"

• Samen met Heerenveense Boys en VV Nieuweschoot zijn we een werkgroep 'Bijzonder Voetbal' gestart.
    We willen samen, de drie voetbalverenigingen van Heerenveen, voetbal aanbieden voor 'jeugd van 7-15 jaar met een beperking'.
    Hoe we dat willen doen, lees je op pagina 6-7.
    Er staan bekende namen van VV Heerenveen die plaatsnemen in de werkgroep.
    Gaaf dat ze dit doen.

• We bestaan als VV Heerenveen 100 jaar, ja, ik weet, je merkt er niet veel van.
    Daarom maar even 'Uit de oude doos', pagina 22-23.

• Uiteraard hebben we een prachtige middenplaat met VV Heerenveen VR1 en een 3-tal teamfoto's (JO10-4, JO10-2 en JO10-5).

Kortom: Lees het clubblad nr 132 en je bent weer wat wijzer.

De digitale versie

De digitale versie is al geplaatst op de website, klik hier

Bekijk de laatst verschenen editie van ons clubblad:

Alvast veel leesplezier toegewenst.

Groet,
Bestuur VV Heerenveen en de redactie Clubblad VV Heerenveen

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB