dinsdag, 09 februari 2021 11:58

Factsheet Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland 2020

Geschreven door Bestuur
Factsheet Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland 2020 Factsheet Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland 2020

Ontvangen van Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland.
Denk dat dit een goede zaak is, daarom delen we dit bericht graag.

Namens Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland bieden we u de Factsheet 2020 (klik hier) ter informatie aan.
In 2020 hebben in Friesland 2.786 kinderen kunnen voetballen, gitaar spelen, dansen, judoën of een andere favoriete sport of cultuuractiviteit gedaan via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland.

Jeugdfonds Sport  Cultuur Friesland 2020 Factsheet 1   kopie
Klik op de afbeelding

In 2020 zijn er vanwege de coronacrisis minder aanvragen gedaan om dat veel sport- en cultuuractiviteiten (tijdelijk) stil lagen.
Echter, dankzij de hulp van onze subsidieverstrekkers, sponsoren en donateurs hebben we toch nog heel veel kinderen wel kunnen helpen.
Ook kunnen wij niet zonder onze vele intermediairs.
Dus sponsoren, donateurs, samenwerkende fondsen en gemeenten, vrijwilligers, leerkrachten, jeugdhulpverleners, wijkteams en alle betrokken professionals, heel hartelijk bedankt!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, theaterschool of een andere creatieve cursus.
Waar nodig ieder jaar opnieuw.
Alleen intermediairs (via Leergeld, professionals uit het onderwijs, jeugdzorg, schuldhulpverlening, gezondheidszorg of sociale wijkteams) kunnen online een aanvraag voor een kind indienen.
Wij zijn continu op zoek naar nieuwe intermediairs om nog meer kinderen in Friesland te bereiken. Sport en cultuur helpen een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen.
Van jongs af aan meedoen aan sport en cultuur is van enorm belang voor het aanleren van een vitale leefstijl.

Sam& voor alle kinderen

Jeugdfonds Sport & Cultuur en Leergeld hebben elkaar, aanvullend met Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp, landelijk én lokaal gevonden onder één naam: Sam& voor alle kinderen.

Per 1 januari 2021 is er een nieuwe, overkoepelende portal die u kunt bekijken op de website van Sam& voor alle kinderen: www.samenvoorallekinderen.nl. Via deze portal kunnen ouders, verzorgers, docenten, trainers en jeugdwerkers zich melden en voorzieningen aanvragen voor hun kind.

Samen staan we sterker om zoveel mogelijk kinderen te bereiken!
Wij zetten het partnerschap met u graag voort om samen nog meer kinderen het plezier in sport en cultuur te laten ontdekken en zo een basis te leggen voor een goede en gezonde toekomst.
Vaak gaat het om wel of niet meedoen.
Juist dat maakt ons werk zo belangrijk.

Ieder kind moet kunnen meedoen!

Mocht u meer willen weten over het Jeugdfonds & Cultuur Sport Friesland?
Neem dan contact op met coördinator Rainer de Groot via:

Telefoon: 06 – 30 34 72 49

Met hartelijke groet,
mede namens het bestuur van Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland,

Coby van der Laan
Voorzitter Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland

10% korting op alle clubkleding (huidige kledinglijn), zolang de Lock Down duurt.

Bestellen via webshop
of (tav Wiepkje Elsinga)

foto 4

---------------------------------------------------------------

Dat is winst voor VV Heerenveen en euro's voordeel voor jou!

poster poiesz actie 2021
Steun VV Heerenveen met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Sla 1x jouw supermarkt over om je boodschappen te doen...
Doe het een keertje bij Poiesz Heerenveen (wijk De Greiden).

KLIK HIER voor de TUSSENSTAND

---------------------------------------------------------------

logo ING Primary Logo RGB

Actie: vanaf 15 februari t/m 11 april 2021

Steun VV Heerenveen met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.
Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou!
Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen.
2000755 POIESZ JSA BANNER VOOR CLUBS

----------------------------------------------------------------

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Vanwege de avondklok een aangepast trainingsschema

Update schema (01-03-2021, 08:39) ivm avondklok, klik hier
We starten vandaag, maandag 1 maart 2021. ⚽️💙

Avondklok instagram

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB