zondag, 06 juli 2014 00:00

Uitnodiging open dag VV Heerenveen

Geschreven door Bernier Hoekstra

Aan alle jeugdleden van vv Heerenveen en ouders

Heerenveen, 27 juni 2014

Beste jeugdleden van vv Heerenveen, geachte ouders,

Als start van het nieuwe voetbalseizoen, organiseren wij voor de eerste keer een open dag. Op deze open dag zullen alle jeugdleden, hun eerst officiële training krijgen alsook een wedstrijdje spelen, met ieders nieuwe team. We willen er met elkaar een feestelijke dag van maken.

Naast uiteraard alle spelers/speelsters willen wij ook alle ouders uitnodigen om de training en het wedstrijdje van uw kind of kinderen, te kunnen meemaken. U kunt dan meteen kennis maken met alle andere spelers maar ook met alle ouders van het nieuwe team. Natuurlijk zijn ook alle trainers en leiders aanwezig.

De dag is ingedeeld per categorie. Waarbij we eerst drie kwartier gaan trainen, een korte pauze en daarna een onderling wedstrijdje. Het programma met de tijden vind u in de bijlage.

Zoals de meesten van u al wel zullen hebben gezien, hebben we met veel vrijwilligers en sponsoren, ons sportpark Skoatterwâld, verfraait. Ook de kantine heeft een facelift en een terras gekregen. Voor de jeugd is er een pannakooi geplaatst en is het park aangekleed met bankjes.

De officiële opening zal om 11.00 uur worden verricht.

Wanneer? Zaterdag 23 augustus 2014 van 9.00 tot 17.00 uur

Wij willen er met elkaar een feest van maken. Met elkaar maken we de vereniging, en verenigen is verbinden.

Wij verwachten de spelers/speelsters een kwartier voor de start van hun categorie.

Er zullen op deze dag een aantal activiteiten plaatsvinden, waaronder verkoop van gebruikte kleding. Hiervoor kunt u de kleding doneren aan vv Heerenveen (opbrengst voor de jeugd) of u kunt uw spullen zelf verkopen als op Koningsdag.

Wij reken op uw allen!

Hieronder kunt u een document met het programma en verkoop voetbalkleding downloaden.

Namens vv Heerenveen
De commissie Wij vv Heerenveen, het bestuur en de jeugdcommissie

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020