donderdag, 18 maart 2021 15:02

Workshop Aangepast Sporten, hoe doe je dat ?

Geschreven door Bestuur
Workshop Aangepoast Sporten, hoe doe je dat ? Workshop Aangepoast Sporten, hoe doe je dat ?

Beste sportaanbieders met mogelijkheden voor aangepast sporten in de gemeente Heerenveen,

Binnen het sportakkoord van de gemeente Heerenveen is ruimte voor het o.a. het aanbieden van Opleidingen, masterclasses, workshops
De eerstvolgende workshop over aangepast sporten is op:

woensdag 31 maart 2021, online workshop, 19.30-22.00 uur:  ‘Aangepast sporten hoe doe je dat?’

Hieronder is nadere informatie aangegeven over de workshop.

aanmelden bij:
Lowise Hazenberg,

Team 'Scoren voor Gezondheid Heerenveen'

#Buurtsportcoach
Met de functie van Beweegmakelaar/ Beweeg- en Leefstijladviseur

"Samen bewegen naar een positieve gezondheid voor iedereen in gemeente Heerenveen."

Nadere informatie:

De Workshop Aangepast sporten, hoe doe je dat?

Sporten en bewegen mogelijk maken voor iedereen, met of zonder beperking. Samen willen wij er voor zorgen dat de sportparticipatie verhoogt. Door een juiste match van vraag en aanbod, meer bekendheid van het (lokale) sportaanbod, een open houding van goede trainers en professionals kunnen we de openclub gedachte verspreiden. Waarbij we willen bijdragen aan een toename van sportplezier en een leven lang sporten.

En hoe kunnen we daar aan bijdragen? Hoe zorgen we ervoor dat er een match is tussen vraag en aanbod, welke sporten kan je (zelf) allemaal doen als je een handicap hebt? Met een keuze uit presentaties en workshops willen we (toekomstige) vrijwilligers en professionals meenemen in de wereld van gehandicaptensport.

Programma

Wil jij weten welke sportmogelijkheden er zijn voor mensen met een beperking? Hoe ontwikkelen we passend sport- en beweegaanbod en welke goede voorbeelden zijn er? Sport is gezond, fantastisch om te doen en brengt veel plezier en ontspanning. Het is daarom ook geweldig dat er in ons land zoveel mensen aan sport doen. De sportparticipatie van mensen met een beperking blijft echter achter. In deze workshop leer je welke activiteiten nodig zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het sportplezier en de sportparticipatie van mensen met een beperking in Nederland te verhogen.

Resultaat

Na afloop van deze introductie heb je inzicht over wie we het hebben en door filmpjes en goede voorbeelden weet je hoe je kan starten om passend sport- en beweegaanbod op te zetten voor mensen met een beperking.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met.

Met vriendelijke groet,
Berber van der Krieke | Sport Fryslân
Projectmedewerker

Bereikbaarheid: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

10% korting op alle clubkleding (huidige kledinglijn), zolang de Lock Down duurt.

Bestellen via webshop
of (tav Wiepkje Elsinga)

foto 4

Lente aanbieding

kledingshop   lente aanbieding   1

Wil je langskomen, vergeet niet afspraak te maken voor de kledingshop.
Dat kan bij Wiepkje Elsinga:

---------------------------------------------------------------

logo ING Primary Logo RGB

Programma

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB