donderdag, 25 maart 2021 00:00

Kom voetballen en maak nieuwe vriendinnen

Geschreven door Damescommissie
Kom voetballen en maak nieuwe vriendinnen Kom voetballen en maak nieuwe vriendinnen

Kom voetballen en maak nieuwe vriendinnen

⚽️ Heb je een zus(je) die wil voetballen?
⚽️ Heb je een nichtje die wil voetballen?
⚽️ Heb je een buurmeisje die wil voetballen?
⚽️ Heb je een vriendin(nen) die wil voetballen?
.
⚽️ Heb je zin in een leuke voetbal middag?

GEEF HET DOOR!
Ken je een buurmeisje, schoolvriendin of nichtje, of denk je dat het leuk kan zijn voor een ander meisje, geef het door.
Ken je een stel meiden waarvan je denkt, dat is een leuk groepje die misschien wel met z'n allen willen voetballen.
Er is een voetbalmiddag op zondag 18 april 2021.
Dan kan je 'proeven' of voetballen leuk is.

Voor wie?
Of je nu al bij VV Heerenveen voetbalt of dit graag wilt, leeftijd maakt niet uit

Wanneer?
Zondag 18 april 2021

Hoe laat?
Vanaf 14:00 uur definitieve starttijd voor jouw groep hoor je een aantal dagen van te voren

Waar?
Sportpark Skoatterwâld, Heerenveen

Aanmelden?

Opgeven kan tot 11 april 2021.
Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen,

button klik hier

Of kopieer onderstaande link in je browser

Damescommissie 2 Instagram Post

De dames komen eraan!!

Sinds een paar jaar is VV Heerenveen één van de gelukkige clubs die mag deelnemen aan het Meidenontwikkelplan van de KNVB.
Een club van enthousiaste leden, leiders, trainers en andere vrijwilligers heeft zich destijds ingezet om als unieke club geselecteerd te worden voor dit programma.
De KNVB bleek net zo enthousiast als de commissie en samen hebben ze het Meidenontwikkelplan ontwikkeld.
Concreet houdt dit in dat wij als VV Heerenveen alle steun krijgen bij het gezonder en groter maken van onze meidentak.Natuurlijk heeft dit door Corona een tijdje stilgelegen, maar nu is het weer tijd voor actie.

Damesvoetbal Commissie

Inmiddels is er een nieuw bestuur en zijn er andere mensen binnen de meidenteams bezig, maar het plan blijft als leidraad heel belangrijk.
Ook is er een officieel beleidsplan geschreven waarin o.a. als doelstelling is te lezen dat het wenselijk is om een Damesvoetbal Commissie te benoemen.

We kunnen de hierbij de Damesvoetbal Commissie voorstellen:

Eke Hullegie Lid van het Bestuur
 Daniëlle Wellerdieck  Coördinator Meiden Onderbouw
 Anouk Bruil                  Lid Technische Commissie
 Francis Flapper            Leidster MO15-2
 Sämira Bencherif        Ouder speelster MO13
 Malika Manhajay        Trainster

De eerste (online) bijeenkomst is geweest en er zijn al diverse plannen besproken.
Punten die belangrijk gevonden worden zijn o.a:

• Transparante communicatie
  • Activiteiten organiseren voor alle meiden, dus ook voor meiden die in JO-teams spelen
  • Gezellige sfeer terugbrengen, tussen meiden onderling maar ook als gehele club
  • Meer leden vinden
  • Goede teamindelingen

Natuurlijk zijn dit maar een paar punten, maar laat hieruit blijken dat we als VV Heerenveen trots zijn op onze meidentak en deze graag zien uitbreiden!
In de komende clubbladen zal elk commissielid zich verder voorstellen en zal er een speciale meidenpagina te vinden zijn.

Natuurlijk mag er altijd meegedacht worden met het bedenken van leuke activiteiten of met het werven van nieuwe leden, zowel junioren als senioren.

Proeftraining
Wil je een proeftraining bij VV Heerenveen, omdat je eerst even wilt proberen, dan kan dat.
Neem contact op met Daniëlle Wellerdieck

Damescommissie   2
Vlnr boven: Malika Manhajay, Daniëlle Wellerdieck
Vlnr onder: Anouk Bruil, Francis Flapper
Rechts: Sämira Bencherif
Rechts in de hoek (heel klein): Eke Hullegie

10% korting op alle clubkleding (huidige kledinglijn), zolang de Lock Down duurt.

Bestellen via webshop
of (tav Wiepkje Elsinga)

foto 4

Lente aanbieding

kledingshop   lente aanbieding   1

Wil je langskomen, vergeet niet afspraak te maken voor de kledingshop.
Dat kan bij Wiepkje Elsinga:

---------------------------------------------------------------

logo ING Primary Logo RGB

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB