donderdag, 31 juli 2014 00:00

Leden van VV Heerenveen

Geschreven door Alfred Vos

Het algemene beleidsplan van VV Heerenveen liep tot 2012 en is dus toe aan vervanging.
In het nieuwe beleidsplan willen de een aantal zaken opnemen:
- Beschrijven van het fundament van onze club, waaronder clubcultuur
o Wie/wat zijn we als club
- Bepalen waar we als club naar toe willen, de visie op de toekomst
- Beschrijven van de weg die we gaan volgen naar de toekomst
- Vastleggen van de doelen voor de komende jaren
- Beschrijven activiteiten die er voor zorgen dat we de doelen gaan halen

Bij de eerstvolgende ALV zullen een 4 bestuursleden gaan aftreden, dit is in een eerder bericht aangekondigd door Feitze Leemburg. Hieronder de secretaris en voorzitter zelf. Binnen het bestuur wordt al langer nagedacht over een andere vorm van besturen. Het besturen op afstand en geven van meer verantwoordelijkheden aan commissies. Dit is al in de statuten en huishoudelijk reglement verankert, maar is nog niet geïmplementeerd in de dagelijkse praktijk.

We willen dus de komende maanden het toekomstige beleid en de besturing van de club verankeren in het nieuwe beleidsplan van VV Heerenveen. Ook gaan we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kunnen helpen om het nieuwe beleid uit te voeren.

We hebben uit "Bepaal je ambitie" en WIJ Heerenveen fantastische input ontvangen voor het nieuwe beleidsplan. Deze input zal worden verwerkt in het concept plan dat we op een informele ALV in september willen bespreken met de leden. In de reguliere ALV van november willen we het beleidsplan vaststellen en ook de nieuwe voorzitter en bestuursleden kiezen.

Een uitnodiging voor de informele ALV volgt.

Namens het bestuur
Alfred Vos

Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
laatste update: 16 sept 2020 19:52)

(laatste update: 16 sept 2020 19:52)

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020