maandag, 26 april 2021 19:14

Word jij de nieuwe hoofdtrainer van VV Heerenveen Zaterdag 1?

Geschreven door Bestuur
Word jij de nieuwe hoofdtrainer van VV Heerenveen Zaterdag 1? Word jij de nieuwe hoofdtrainer van VV Heerenveen Zaterdag 1?

Heerenveen Zaterdag 1 is voor het nieuwe seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Het team is in de afgelopen jaren doorontwikkeld vanuit een vriendenteam naar een prestatiegericht team.
Zowel het team als de vereniging hebben de ambitie om het senioren zaterdagvoetbal binnen de vereniging op de kaart te zetten.

Na, door de Corona situatie, helaas twee verloren seizoenen willen we komend seizoen graag met dit team naar de 4e klasse.
Door de unieke samenstelling van de groep zijn alle ingrediënten hiervoor aanwezig.
Wij bieden een talentvolle jonge groep, volledig verzorgd met materiaal, kleding, verzorging en een volledig op elkaar afgestemde staf.
Het team wordt al een aantal jaren gedragen door een groep vaste sponsoren.
Daarnaast bieden wij een goede sfeer zowel vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden.
Prestatie en plezier gaan hand in hand.

We verwachten van je dat je de verantwoordelijkheid neemt voor de voltallige eerste selectie en goed samenwerkt met de rest van de staf.

Je verzorgt twee maal per week de training en begeleidt/coacht het team op wedstrijddagen.
Het spreekt voor zich dat je regelmatig overlegt met het bestuur en de technische commissie, werkt binnen de kaders van het voetbaltechnisch beleidsplan van VV Heerenveen en handelt naar de normen en waarden van de vereniging.

Met zowel het team als je eigen persoonlijkheid presenteer je je als uithangbord voor de vereniging, ben je in staat duidelijk en transparant te communiceren en heb je het vermogen om visie en speelwijze over te brengen.
Je kunt omgaan met groepsprocessen en hebt oog voor het individu, bent empathisch en een open boek.
Met alle ingrediënten ben je in staat toe te werken naar een succesvol seizoen.

Ben jij in het bezit van een Trainer/Coach III  UEFA C diploma?.
Dan bieden wij een marktconforme vergoeding.

Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken?
Dan hebben we je vast enthousiast gemaakt.

Graag zien we dan je CV en motivatie tegemoet via: .
Doe dit voor 8 mei 2021.

Geschikte kandidaten gaan we uitnodigen voor een eerste gesprek met het bestuurslid technische zaken en een lid van de huidige staf van Zaterdag 1.
Na het eerste gesprek zal een gesprek met de spelersraad volgen waarmee we je wellicht als nieuwe trainer van Zaterdag 1 mogen verwelkomen.

PDF-document: Hoofdtrainer van VV Heerenveen Zaterdag 1

Kledingshop
open elke zaterdag
13:00-14:00 uur

Bestellen via webshop
of (tav Wiepkje Elsinga)

foto 4

AANBIEDING geldig t/m zaterdag 15 mei 2021

Short met ritszakken
Senior: € 25,00
Junior: € 20,00
8520 08   broek met ritszakken

Trainingsjasje met capuchon (voor de nog frisse lente)
Senior: € 47,50
Junior: € 42,50
jako jas met kap striker 2 0 6819 04 805x805 44263
Ook in damesmaten verkrijgbaar

---------------------------------------------------------------

logo ING Primary Logo RGB

Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB