dinsdag, 01 juni 2021 00:21

De Regiocup gaat door maar er moet geschoven worden

Geschreven door Bestuur

De planning van het speelschema Regiocup is gepubliceerd door de KNVB.
De speelweekenden zijn: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

Schrik niet, we hebben 26 wedstrijden zaterdag 5 juni 2021 op SKW

Dit gaan we zo niet redden
Veel te veel wedstrijden en ook de jeugdteams van sc Heerenveen hebben een programma.

Dinsdagavond 1 juni 2021

We zitten dinsdagavond met een ‘klein gezelschap’ (bestuur, wedstrijdsecretariaat, Jeugdcommissie, Technische Commissie, kantine) om tafel om die wedstrijden fatsoenlijk georganiseerd te krijgen.

Wordt vervolgd.

Onderhoud velden SKW wordt verzet

De maand juni is de maand waar de voetbalvelden, en ook de velden van SKW, in onderhoud gaan.
In augustus willen we het nieuwe seizoen 2021-2022 starten op goede velden, voor dat onderhoud heb je nu eenmaal die weken nodig.

Maar we willen heel graag die Regiocup voetballen.
In het gesprek met het Onderhoudsteam van sc Heerenveen is daarom besloten om het onderhoud voor een aantal velden te verzetten.
Het onderhoud wordt verzet van 14 juni naar een datum ‘na de Regiocup’.

Praktische zaken

Je moet je ogen niet sluiten voor nog wat andere praktische zaken om die Regiocup te kunnen spelen.
Het is niet zomaar even geregeld...

• Er zijn verenigingen die geen Regiocup spelen omdat ze het organisatorisch niet voor elkaar krijgen.
  • Er zijn verenigingen waar de velden echt al dicht zijn vanwege onderhoud, voor sommige uitwedstrijden moet een oplossing gezocht worden.
    Maar welke verenigingen het betreffen, weten we nog niet.
  • Van de KNVB moet je met de oude teams spelen, nieuwe leden/spelers mogen niet mee voetballen.
  • Er zijn teams die geen volledig team op de been kunnen brengen omdat we te maken hebben met opzeggingen van het lidmaatschap.
  • Bij veel verenigingen zijn ze al met de nieuwe teams, nieuwe teamindelingen, en met de nieuwe trainers aan het trainen.
    Je hebt te maken met trainers met een contract tot 1 juni, die zijn weg en trainen al bij hun nieuwe vereniging.
  • Het vinden van genoeg scheidsrechters zal niet eenvoudig worden.
  • We delen SKW met sc Heerenveen, we hebben te maken het verdelen van velden en kleedkamers.
    Dat wordt nog een puzzel.
  • Sommigen ouders willen niet rijden naar uitwedstrijden, ze voelen zich niet prettig met een auto vol kinderen.
  • Er mogen nog steeds geen toeschouwers langs de velden staan, dat betekent voor de autorijders naar uitwedstrijden; een uur tot twee uurtjes in de auto op de parkeerplaats zitten.
  • ……………………………….

En de opsomming is helaas nog langer.
Kortom; organisatorisch liggen er nog wel wat ‘uitdagingen’.

Veelgestelde vragen (KNVB)

Groet,
Bestuur VV Heerenveen

PS: Heb je vragen, stuur ze naar:

Spelregels Regiocup

Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB