dinsdag, 28 januari 2014 15:29

E1 behoort tot de TOP Noord-Nederland

Geschreven door Jenny Beenen, Foto’s: Henk Bergsma

Gisteren heeft vv Heerenveen E1 het wintertoernooi gespeeld bij d’Olde Veste ’54 in Steenwijk Een toernooi waar zo goed als alle topteams uit de Regio Noord vertegenwoordigd waren.

• In de poulefase was er winst tegen sc Genemuiden E1 (2-1), sv Urk E1 (4-3), Flevo Boys E1 (3-0) en sv Lelystad ’67 E1 (4-0) en een gelijkspel tegen GVAV Rapiditas E1 (3-3).
  • De poulewedstrijd tegen de latere winnaar GVAV Rapiditas leverde spektakel op en eindigde in een 3-3 gelijkspel.
  • Na een 0-2 achterstand boog vv Heerenveen E1 dit om in een 3-2 voorsprong maar helaas maakte GVAV Rapiditas E1 de gelijkmaker in de laatste seconden.
  • GVAV Rapiditas E1 behield in alle andere wedstrijden die zij speelden de nul. Tegen vv Heerenveen E1 incasseerden GVAV Rapiditas E1 drie tegendoelpunten en heeft vv Heerenveen E1 drie maal het aluminium geraakt.
  • Op basis van het doelsaldo werd vv Heerenveen E1 tweede in de poule waarna de wedstrijd om plaats 3 met 2-1 werd gewonnen van FC Assen E1.

Een knap resultaat en we mogen gerust stellen dat vv Heerenveen E1 bij de top amateurteams van Noord Nederland behoort.

Zaterdag 8 februari 2014 organiseert Olde Veste ’54 een toernooi voor F1-teams.

Laten we hopen dat vv Heerenveen F1 ook zo’n mooi resultaat gaat boeken.

Compliment
Volgend seizoen hier weer aan deelnemen!!! Snel toernooischema in twee poules van 6 teams. Weinig wachttijd en goede tegenstanders! Hier hoort vv Heerenveen E1/F1 te zijn!

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster