maandag, 20 januari 2014 01:00

Wil jij je grenzen als keeper verleggen en ontdekken welke talenten je bezit?

Geschreven door

Op zondagochtend 2 maart start de keeperschool van Keepersaction weer bij V.V. Heerenveen met een nieuwe serie van 10 weken geweldig leuke keeperstrainingen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Wij zeggen niet direct dat je een profkeeper zal worden maar we laten je wel met behulp van onze Toptrainers je eigen kunnen en mogelijkheden leren ontdekken en ontwikkelen. Wij werken in kleine groepen en delen in op gelijkwaardig niveau waardoor persoonlijke aandacht en ontwikkeling gegarandeerd is.

Wil jij ook op een erg leuke maar ook zeer professionele wijze jouw keepervaardigheden verbeteren?

Geef je dan nu op voor de cursus keepersvaardigheden!

Meer informatie en aanmelden kan op: www.keepersaction.nl

Of via een email naar;

Keepersaction is een clubonafhankelijk opleidingsbedrijf die het plezier in keepen in het amateurvoetbal wil stimuleren en verhogen.

image006

SKW gesloten
 Zie berichtje, klik hier

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 27-07-2020)

Trainingsschema 2020 2021 (27 07 2020)(afbeelding)

Klik hier pdftrainingsschema dd 27-07-2020

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.